Selecteer provincie

Vink Installatie Groep BV 071-3320110: Goedkoop draadloos een camera kopen voor thuis. Woning inbraak melden bij bedrijf.


âś… TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Alarmsysteem specialisten in Roelofarendsveen en vergelijk en vind de beste vakman

Details

Adres
Veenderveld 13
2371TS Roelofarendsveen
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Postbus76, 2370AB, Roelofarendsveen
http://www.vinkinstallatiegroep.nl

Wat wij doen:
Vink Installatie Groep b.v. is een toonaangevende totaalinstallateur gespecialiseerd in klimaatinstallaties, sanitaire installaties, elektrotechniek en service & onderhoud.

Met een team van ruim 140 technisch specialisten verzorgen wij een compleet aanbod voor utiliteitsbouw, woningbouw, tuinbouw, renovatie, de industriële sector en de particuliere sector. Een innovatieve kijk op duurzame en energiebesparende oplossingen staat daarbij centraal. Onze werkwijze laat zich omschrijven als multidisciplinair met een nauwkeurig oog voor details. Dit geldt voor het gehele traject van advies tot ontwerp en calculatie en van installatie tot de ingebruikneming erna. Het totale aanbod aan specialisaties en nieuwste technieken zijn samen met onze servicegerichte aanpak de punten op onze i.

Vink Installatie Groep b.v. is gevestigd in Roelofarendsveen en heeft een jaaromzet van ruim 20 miljoen. De onderneming bestaat uit drie zelfstandige bedrijfsonderdelen:

•Installatiebedrijf P. Th. Vink & Zonen b.v.

•Vink Service & Onderhoud b.v.

•Vink - Van der Meer Electro b.v.Diensten:
Airco, koeling, Beveiligingsinstallaties, Elektrische installaties, En nog veel meer, Gas, Loodgieterswerkzaamheden, Sanitaire installaties, Ventilatie, Verlichting, Verwarming

Aangesloten bij / Certificering:
Uneto-Vni, VCA*, KOMO, STEK, CCV-BORG, KEMA Regeling Brandmeldinstallaties 2002 , Erkend leerbedrijf