Selecteer provincie

Hijkoop Elektro Elektrotechnisch Installatiebedrijf 0183-351333: Goedkoop draadloos een camera kopen voor thuis. Woning inbraak melden bij bedrijf.


âś… TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Alarmsysteem specialisten in Nieuwland en vergelijk en vind de beste vakman

Details

Adres
Geer 11
4243JR Nieuwland
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
info@hijkoopelektro.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0183-351333

fax : 0183-353044

Wat wij doen:
Nieuwland - We werken vooral in opdracht van regionale aannemers, woningbouwverenigingen, bedrijven en particulieren en doen dat al vanaf 1985 . Ons werkgebied is veelal midden nederland. Sinds kort plaatsen we ook zonnepanelen.

Zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie in woningen, bedrijfspanden en zorginstellingen. Volgens de voorschriften van de NEN 1010 wordt van elk werk eerst een tekening gemaakt. De prijsopgave en de elektratekening worden vervolgens met de opdrachtgever besproken voordat met de uitvoering wordt begonnen.

Voor uw complete elektro installatie:

•Lichtinstallatie
•Krachtinstallatie
•Netwerkbekabeling
•Centrale stofzuigersystemen
•Brandmeldinstallatie
•Alarminstallatie
•Inductieverlichting (stalverlichting)

Sinds 1993 in Meerkerk gevestigd is Hijkoop Elektro nu de enige winkel met wit- en bruingoed in heel Zederik. Verkoopleider Henk van Hof is duidelijk over de kracht van zijn winkel: We leveren als dorpswinkel heel veel service. Tegelijkertijd zijn onze prijzen concurrerend omdat we zijn aangesloten bij de Elektrovakman. We kopen gezamenlijk in en vormen daardoor de grootste inkoper in Europa. Zo kunnen we aantrekkelijke prijzen afdwingen bij de leveranciers.

Hijkoop Elektro is een vertrouwd gezicht in de dorpskern met een actueel aanbod. Apparatuur is tegenwoordig energiebesparend, variërend van was- en droogautomaten tot koel- en vriesapparatuur. Ook voor ledverlichting en spaarlampen in verschillende prijssegmenten kan de consument bij Hijkoop terecht.

Het aanbod bij Hijkoop Elektro is uitgebreid: koffiezetapparaten, strijkijzers, friteuses, tosti-ijzers, waterkokers, LCD/LED schermen, het is er allemaal. Dankzij het unieke spaarsysteem, OVM-klantkaart van de ondernemersvereniging in Meerkerk, worden concurrerende prijzen extra aantrekkelijk.

Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00
Dinsdag : 08:30 - 17:00
Woensdag : 08:30 - 17:00
Donderdag : 08:30 - 17:00
Vrijdag : 08:30 - 17:00
Zaterdag : 09:30 - 13:00 Service:
Gratis offerte

Toegankelijkheid:
Begane grond

Diensten:
Aanleg / installeren, Aanpassing, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie, Reparatie, Uitbreiding, Vervanging

Specialisatie:
Aarding, Bedrading, Bedrijfsinstallatie, Brandmeldinstallatie, Camerasysteem, Datanetwerk, Elektrische installatie, Groepenkast / meterkast, Huisinstallatie, Inbraakbeveiliging systeem, Intercomsysteem, Krachtinstallatie, Lichtinstallatie, Noodverlichting, Stofzuigsysteem, Telefooncentrale, Verlichting, Zwakstroominstallatie

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Sector:
Gezondheidszorg, Utiliteitsbouw (gebouwen zonder woonbestemming), Veehouderijen, Woningen en appartementen

Betalingsmogelijkheden:
Pin, Contant

Aangesloten bij / Certificering:
Uneto-Vni