Selecteer provincie

DETEC Beveiliging Zeeland 0118-651750: Goedkoop draadloos een camera kopen voor thuis. Woning inbraak melden bij bedrijf.


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Alarmsysteem specialisten in Vlissingen en vergelijk en vind de beste vakman

Details

Adres
Transportweg 4
4387PE Vlissingen
Zeeland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
info@deteczeeland.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Vanuit 10 vestigingen in Nederland bedienen wij onze klanten op het gebied van elektronische beveiligingen. In 1988 is de landelijke DETEC groep opgericht door de heer P.A. Sieling welke een landelijk dekking wilde hebben van professionele beveiligers op het gebied van advies, installatie en onderhoud. Vanuit het oogpunt nog betere service en dienstverlening aan onze klanten te kunnen leveren heeft DETEC in 2000 zijn eigen alarmcentrale opgestart (PAC 108). Dit is inmiddels uitgegroeid tot het hart van onze organisatie waaruit 24 per dag onze klanten worden geholpen bij calamiteiten.

Door continue scholing van ons personeel en nauw contact met onze leveranciers zorgen wij ervoor dat wij kwaliteit en kwantiteit blijven leveren. Al onze vestigingen zijn BORG gecertificeerde installatiebedrijven op het gebied van inbraak- en brandmeldsystemen. Ook zijn een aantal vestigingen gecertificeerd om brandmeldsystemen compleet te mogen projecteren en op te leveren, projectie te mogen maken voor openbare camerasystemen, noodverlichtingsplannen etc. Door scholing, juiste procedures en jaarlijkse certificering houden wij onze kwaliteit gewaarborgd.

Afgelopen jaren hebben wij bewezen sterk te zijn in het oppakken van nieuwe technieken welke wij verwerken in totaal oplossingen. Voornamelijk omdat wij ons alleen bezig houden met elektronische beveiligingen merken wij dat wij een grote voorsprong in kennis hebben op dit gebied. Tijdelijke mobiele oplossingen, bouwplaatsbeveiliging, alarmverificatie d.m.v. camerasystemen vanuit onze meldkamer, live view, intelligente video analyse etc. Al deze nieuwe technieken verwerken wij in ons advies, installaties, onderhoud en de dagelijkse meldkamerdiensten waardoor wij de juiste beveiligingspartner zijn.

Na 26 jaar kunnen wij met trots zeggen dat wij dagelijks voor meer dan 30.000 klanten de bedrijven en/of woningen voorzien van professionele 24 uurs beveiliging. Vanuit onze meldkamer in Amsterdam en natuurlijk vanuit de 10 vestigingen verspreid over Nederland met daarbij onze 24 uurs onderhoud- en service organisatie. DETEC zorgt ervoor dat onze klanten altijd over een goed werkend beveiligingsysteem kunnen beschikken.Service:
24-uurs service, Gratis offerte

Diensten:
Advies, Camerabewaking, Installatie, Meldkamer, Onderhoud, Verkoop

Producten:
Alarminstallatie, Bewakingscamera, CCTV, Deurtelefoon, Draadloos alarmsysteem, Hekopeners, Inbraakalarm, Intercom, Kluizen

Merken:
Aritech, Burg, Honeywell, Siemens