Selecteer provincie

Kalkhoven Elektrotechniek BV


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Alarmsysteem specialisten in Zeist en vergelijk en vind de beste vakman

Details

Adres
Dijnselburgerlaan 1
3705LP Zeist
Utrecht
Telefoonnummer
e-mail
info@kalkhoven.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.kalkhoven.nl

Wat wij doen:
In 1991 is Kalkhoven Elektrotechniek BV opgericht, in de loop der jaren zijn wij uit gegroeid tot een volwaardig bedrijf waarin klant- en servicegerichtheid een grote rol spelen.

Luisteren naar de wensen van de klant is het belangrijkste onderdeel, of het nu gaat om bedrijven, particulieren die een woning willen bouwen of verbouwen, wij denken mee! Bij ons stopt de service niet na de oplevering, met onze 24-uurs service zijn wij altijd tot uw dienst.

Het keuren en inspecteren van de bestaande installatie volgens de NEN-normen behoort tevens tot ons takenpakket. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote projecten. Of het hierbij gaat om een eenvoudige oplossing voor uw woning of een veelomvattende maatwerkoplossing voor een nieuwbouwproject, Kalkhoven Elektrotechniek BV biedt een oplossing waar u op kunt bouwen.

Wij zullen u van start tot ver na de oplevering tot uitstekende dienst zijn. U kunt vertrouwen op de expertise van onze vakkundige specialisten. Door in een vroeg stadium elkaar goed te leren kennen streven wij naar een langdurige relatie met u als opdrachtgever!Specialiteiten:
Elektrische installaties, Licht- en krachtinstallaties, Brandmeldinstallaties, Alarminstallaties, Datanetwerken, Zonnepanelen, Gebouwbeheerssystemen, Geluids- en oproepsystemen, Camera's en CCTV, En nog veel meer

Aangesloten bij / Certificering:
Uneto-Vni, KEMA, VCA