Selecteer provincie

VEB Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Alarmsysteem specialisten in Woerden en vergelijk en vind de beste vakman

Details

Adres
Kuipersweg 2
3449JA Woerden
Utrecht
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Welkom bij de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven

De beveiligingsinstallateur vormt een essentiële schakel in de veiligheidsketen. Zijn werk zorgt voor de aansluiting van preventieve op repressieve beveiligingsmaatregelen. Toch wordt de rol van de beveiligingsinstallateur nogal eens onderschat, als er breed overleg plaatsvindt tussen overheden, verzekeraars en andere belanghebbenden. Er worden dan besluiten genomen die het werk van de beveiligingsinstallateur eerder bemoeilijken dan verbeteren. Dat kan ten koste gaan van de kwaliteit van het eindresultaat, waardoor de veiligheidsketen als geheel verzwakt.

De VEB ijvert al bijna 25 jaar voor de belangen van de beveiligingsinstallateurs. Zij vertegenwoordigt haar leden in het overleg met andere partijen binnen de veiligheidszorg. De VEB ziet het als missie om zodanig invloed uit te oefenen op de regelgeving, dat het werk van onder andere beveiligingsinstallateurs, productleveranciers en particuliere alarmcentrales optimaal tot zijn recht kan komen. Daarbij worden uiteraard niet de belangen van andere partijen uit het oog verloren.

Andersom stimuleert de VEB ook haar leden om de gezamenlijk afgesproken regelgeving te respecteren. Zij doet dat door de bedrijven te helpen de regels te begrijpen en controle uit te oefenen. Daarbij streeft de VEB een gezonde verhouding na tussen de risicoklasse van het te beveiliging object en de vereiste bureaucratie. Op die wijze blijft de kwaliteitszorg werkbaar en betaalbaar voor alle betrokkenen.

De VEB telt inmiddels bijna 500 leden en is hiermee de grootste branche organisatie voor beveiligingsinstallateurs in Nederland.

Met de eigen VEB 3 Kwaliteitsregeling staat de VEB sterk in de markt en is een gesprekspartner voor
overheden, politici, verzekeraars en andere beleidsmakers. Specialiteiten:
vereniging beveiligingsbedrijf, belangenbehartiging, brancheorganisatie beveiliging, kwaliteitsregeling, MBV en TBV opleidingen, VRKI Training, Commerciele Training, S.I.B en S.I.B. Register