Selecteer provincie

Installatiebedrijf Zwaan R J M van der


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Alarmsysteem specialisten in Eemnes en vergelijk en vind de beste vakman

Details

Adres
Eemweg 31
3755LC Eemnes
Utrecht
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

licht- en krachtinstallaties
data- en telecommunicatie
domotica systemen - alarminstallaties

Wat wij doen:
nstallatiebedrijf R.J.M. Van der Zwaan B.V. in Eemnes is volledig thuis op het gebied van elektrotechniek en de toepassingen daarvan voor particulier en bedrijf. Wij leveren al ruim tien jaar onderscheidende kwaliteit op het gebied van domotica, inbraak- en brandpreventie, controle en beveiliging, verlichting, aanleg en controle noodverlichtingssystemen, sterk- en zwakstroom, dataverkeer, telecom en verdere toepassingen.

Vaak als maatwerk, dikwijls als all-in-pakket in samenwerking met ontwerpers, architecten, aannemers en andere betrokkenen bij nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, herinrichting of uitbreiding. Woningen, villa's, boerderijen, vakantiehuizen, winkels, bedrijfspanden, horeca, overal waar veiligheid, vertrouwen en zekerheid een rol spelen, zijn wij te vinden.

Wij werken voornamelijk in de provincies Utrecht en Noord-Holland maar verder uit de buurt, eventueel het buitenland, is geen probleem.

Wij staan klaar voor het ontwerp, aanleg en beheer van woonhuisinstallaties tot industriële systemen en noodstroominstallaties. Allemaal sterkstroom. Haast ongemerkt zijn ook zwakstroominstallaties (tot 50 Volt) in opmars. De deurbel en zijn transformator kent u allang. Maar wat te denken van al of niet aan elkaar gekoppelde toegangscontroles, intercom, camerabewaking, audiosystemen, videoconferencing, antennes, radio en TV? Allemaal zwakstroom, ook draadloze systemen, want die moeten toch ergens hun voeding vandaan halen.

Bij elkaar vormen zij een soms complexe infrastructuur waarin wij als geen ander de weg weten en anderen dikwijls een stapje voor zijn. Vraag eens naar de mogelijkheden.

Diensten:
Ontwerp, Renovatie

Aangesloten bij / Certificering:
Uneto-VNI