Auto Mobility 06-52032820: Goedkoop draadloos een camera kopen voor thuis. Woning inbraak melden bij bedrijf.


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Alarmsysteem specialisten in Valkenswaard en vergelijk en vind de beste vakman

Details

Adres
De Vest 52
5555XP Valkenswaard
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
info@automobility.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
We zijn een bedrijf met al 40 jaar ervaring die altijd met de tijd is meegegaan. We zijn een echt familiebedrijf waar wij samen (Loek en Rick) het bedrijf runnen. Even een stuk over wie we zijn, wat we hebben gedaan en wat we tegenwoordig doen. We bestaan uit 2 bedrijven autobedrijf van den Nieuwenhoven en Auto Mobility. Autobedrijf van den Nieuwenhoven (Loek) is in het verleden de Eendenspecialist geweest in Leende, dit bedrijf heb ik 36 jaar met liefde en passie gerund, waar wij behalve de Citroen 2CV (eend) gespecialiseerd waren in Citroen. In der loop der jaren zijn daar steeds meer merken bij gekomen en kunnen we nu wel zeggen dat we van alle merken thuis zijn. In 2004 ben ik gestopt met dit bedrijf en ben ik verder gegaan met van den Nieuwenhoven auto's. In dit bedrijf stop ik mijn ziel en zaligheid om zeer goede auto's te verkopen.

Auto Mobility is een nieuw bedrijf die ik (Rick) begonnen ben. Ik heb inmiddels 20 jaar ervaring in de auto's en heb dus een redelijke staat van dienst. Toen ik nog heel jong was stond ik al te werken bij mijn vader in de zaak, auto's poetsen tot auto's maken en restaureren. Toen heb ik verschillende studies gevolgd en mijn kennis bij verschillende bedrijven opgedaan. Eerst 5 jaar monteur bij verschillende merken van een universeel autobedrijf tot erkende autodealers. Vervolgens ben ik 6,5 jaar verkoper geweest bij een dealer met 3 merken en daarna nog 3,5 als occasionverkoper bij een heel groot erkend dealerbedrijf. Hierdoor heb ik alle kennis en ervaring om een eigen bedrijf te runnen.

We staan samen voor een autobedrijf waar wij ons uiterste best zullen doen om U een zo goed mogelijk product te leveren zodat U er nog jaren van kunt genieten. Bij ons staat de koffie altijd klaar
Service:
inkoop formulier online

Toegankelijkheid:
Begane grond

Diensten:
eendenspecialist, inkoop gebruikte auto's, inruilen auto, occasions

Aangesloten bij / Certificering:
RDW Erkend, DEKRA