Selecteer provincie

Verhallen Security


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Alarmsysteem specialisten in Geldrop en vergelijk en vind de beste vakman

Details

Adres
Wilhelminalaan 13
5664AJ Geldrop
Noord-Brabant
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

NCP Erkend

Wat wij doen:
Verhallen Security is een door het NCP ( Nationaal Centrum voor Preventie ) gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Verhallen Security houdt zich al 24 jaar bezig met het adviseren, installeren, onderhouden en service verlenen.

De beveiliging van woonhuizen en bedrijfspanden is in onze maatschappij helaas steeds meer een bittere noodzaak. Meestal betekend het doorvoeren van afdoende beveiligingsmaatregelen een flinke aanslag op de portemonnee. Verhallen Security uit Geldrop laat zien dat het ook anders kan.

Het door Joep Verhallen geleide bedrijf heeft zich de afgelopen 24 jaar ontpopt tot een ware totaalaanbieder van de meest uiteenlopende professionele beveiligingsoplossingen. Die niet alleen uitblinken in kwaliteit, maar ook nog eens vriendelijk zijn geprijsd.

Je kunt Verhallen Security het best omschrijven als de oplosser van het totale beveiligingsprobleem. Want naast inbraakbeveiliging en camera's leveren we ook brandmeldsystemen ontruimingsinstallaties en video intercomsystemen. Stuk voor stuk gunstig geprijsde kwaliteitsproducten en door onze vakmensen compleet geïnstalleerd en periodiek onderhouden.

Verhallen Security is voor calamiteiten dag en nacht, door de week en in het weekend en op zon en feestdagen bereikbaar.Specialiteiten:
Inbraakbeveiliging, Inbraakpanelen, Bewegingsdetectie, Buitendetectie, IP/Ethernetcommunicatie, GSM/GPRS doormelding, Camera's, Monitoren, Digitale recorders, Video systemen

Aangesloten bij / Certificering:
NCP erkend Borg beveiligingsbedrijf