Selecteer provincie

Alarmsystemen Grein


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Alarmsysteem specialisten in Echt en vergelijk en vind de beste vakman

Details

Adres
Galvaniweg 5
6101XH Echt
Limburg
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Grein Alarmsystemen, als enige grensoverschrijdend goed in beveiligen (zowel Nederlands NCP als Belgisch Incert gecertificeerd).

Met meer dan 30 jaar ervaring in beveiligen, uitgegroeid tot een van de meest gespecialiseerde bedrijven op het gebied van diverse technische installaties die met inbraakbeveiliging, brandpreventie, camerabewaking en –toezicht, toegangsbeheersing en criminaliteitspreventie te maken hebben.

Of het nu uw woonhuis, bedrijf of instelling betreft, van klein tot groot, Grein Alarmsystemen heeft vrijwel altijd een maatoplossing binnen uw budget en binnen het wettelijk kader afhankelijk of uw project in België of in Nederland gevestigd is. Want let op!!! Hoewel Nederland en België Europese lidstaten zijn is er een aanzienlijk verschil in regelgeving als het om beveiligen gaat.

U kunt niet zomaar een Nederlandse installateur in België of andersom, een Belgische installateur in Nederland iets laten installeren.

Door de jaren heen hebben wij onze klantenkring fors mogen uitbreiden en klinkende namen zoals Parkstad Limburg Stadium, Heuts Automaterialen, Lucas klinieken, SRL, Adelante, Toyota Mengelers, Toy Champ, .... behoren tot ons klantenbestand.

Grein Alarmsystemen let bij het inkopen van de toe te passen producten behalve op de prijs-prestatie verhouding ook op het design van het product waardoor een systeem na vakkundige installatie ook vaak fraai en niet storend in elk interieur discreet ingepast kan worden.Specialiteiten:
inbraakbeveiliging, brandpreventie, camerabewaking, cameratoezicht, toegangsbeheersing, criminaliteitspreventie, kluizen, particulieren, bedrijven

Service:
2 jaar garantie

Aangesloten bij / Certificering:
NCP, Borg, Incert