Selecteer provincie

Pals Garagebedrijf BV


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Alarmsysteem specialisten in Vaassen en vergelijk en vind de beste vakman

Details

Adres
Runnenbergweg 1
8171MC Vaassen
Gelderland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Pals Garagebedrijf in Vaassen in Gelderland is een bedrijfswagengarage in de breedste zin van het woord. Een dienstverlener in mobiliteit met een jarenlange ervaring. Dat begon in 1965 met de handel in gebruikte vrachtwagens en onderdelen en is in de loop van veertig jaar uitgegroeid tot een breed georienteerde onderneming en betrouwbare partner van (inter)nationale transportondernemingen en eigen vervoerders. De dienstverlening omvat onder meer:
* Verkoop, aankoop, verhuur en leasing van transportmiddelen
* APK- keuringen, roetmetingen en tachograafijkingen
* Reparatie en onderhoud aan bedrijfsvoertuigen en getrokken materieel
* Levering, reparatie en onderhoud aan diverse soorten carrosserieën
* Laadklepreparaties en keuringen
* Schade- expertise, schadeherstel en ruitenservice
* Uitlijncentrum voor alle soorten voertuigen
* Reparaties airco's en koeling
* Levering en reparatie van standkachels, centrale smering, alarminstallatie enz.

Mobiliteit is de spil in de economische bedrijvigheid van vandaag en morgen. Voor regionale, nationale en internationale vervoerders is een goede conditie van hun wagenpark van levensbelang. Als ervaren specialist in onze branche weten we als geen ander wat er van ons verwacht wordt.
Niet alleen zijn we op de hoogte van alle technische ins en outs, maar zijn we ons ook terdege bewust van onze verantwoordelijkheden. We verkopen en leasen uitsluitend transportmiddelen die in een topconditie verkeren en zorgen via onderhoud en reparaties dat het wagenpark van onze opdrachtgevers aan alle gestelde eisen voldoet. Dat we met onze manier van werken in de loop der jaren veel krediet hebben opgebouwd bij onze klanten, blijkt wel uit de grote groep van vaste relaties, die ons keer op keer weten te vinden. Afspraak is afspraak en we doen er alles aan om ons daaraan ook te houden. Dat kunnen we doen dankzij onze medewerkers. Stuk voor stuk goed opgeleide vakmensen, met hart voor de zaak en een No nonsens mentaliteit. Als team staan we sterk en werken we puur servicegericht. Dat betekent ook dat we hechten aan een transparante, goed geoliede organisatie, met directe korte communicatielijnen. Dat werkt prettig, dat werkt snel. Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 21:00
Dinsdag : 08:00 - 21:00
Woensdag : 08:00 - 21:00
Donderdag : 08:00 - 21:00
Vrijdag : 08:00 - 21:00
Zaterdag : 09:00 - 12:00 Service:
Ook buiten openingstijden telefonisch bereikbaar

Diensten:
Aankoop transportmiddelen, APK keuring, Laadklep keuringen, Laadklepreparatie, Lease transportmiddelen, Levering carrosserieen, Levering en reparatie van alarminstallatie, Levering en reparatie van centrale smering, Levering en reparatie van standkachels, Onderhoud bedrijfsvoertuigen, Onderhoud trekkend materieel, Reparatie bedrijfsvoertuigen, Reparatie en onderhoud carrosserieen, Reparaties airco en koeling, Reparatie trekkend materieel, Roetmeting, Ruitenservice, Schadetaxatie, Tachograaf ijkingen, Uitlijncentrum, Verhuur van transportmiddelen, Verkoop transportmiddelen

Diensten:
Alle merken, Schadeherstel, Verkoop occasions / tweedehands auto's

Doelgroep:
Bedrijven

Merk:
Daf

Soort garagebedrijf:
Universeel garagebedrijf