Selecteer provincie

Berkel Vesting de - Dè Sloten Specialist 0545-291088: Goedkoop draadloos een camera kopen voor thuis. Woning inbraak melden bij bedrijf.


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Alarmsysteem specialisten in Borculo en vergelijk en vind de beste vakman

Details

Adres
De Markerichter 68
7271ZH Borculo
Gelderland
Telefoonnummer
e-mail
info@deberkelvesting.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Inbraak? "Ik moet er niet aan denken",Of juist wel?!
Veilig wonen. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het helaas niet. In Nederland vinden jaarlijks meer dan 90.000 inbraken plaats. Vaak worden hierbij gekoesterde eigendommen zonder pardon weggenomen, om ze vervolgens nooit meer terug te laten keren naar hun eigenaar.
Misschien is het u zelf wel eens overkomen en weet u welke inpact het heeft op u en uw gezin. Vreemde vingers in uw kasten, en alles overhoop gehaald. Deze zaken komen veel harder aan dan een vernielde deur of raamkozijn.

De Berkel Vesting (Erkend P.K.V.W bedrijf) werkt volgens de strenge eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (P.K.V.W.), uitsluitend met door het SKG geteste produkten. Wij kunnen u GRATIS en VRIJBLIJVEND adviseren op het gebied van mechanische inbraakbeveiliging (aan huis en zonder enige verplichting).

Electronische alarminstallaties zijn NIET voldoende. Immers, als het alarm afgaat, is de inbreker reeds binnen en allang vertrokken met uw spullen als er een reactie komt. Combineer een electronische beveiliging dus ALTIJD met P.K.V.W. gecertificeerd hang- en sluit-werk die zijn aangebracht volgens de richtlijnen van het P.K.V.W.).Service:
24-uurs service, Bezorgservice, Gratis offerte

Toegankelijkheid:
Begane grond

Diensten:
Advies, Inbraakpreventie, Reparatie, Sleutels bijmaken, Sloten maken, Slot openen, Sloten vervangen, Verkoop, hang- en sluit-werk, inbouwen/aanbrengen, mechanische inbraakbeveiligen, onderhoud, schadeherstel, slotenservice

Producten:
Hang- en sluitwerk, Kluizen, Sleutels, Sloten

Soorten sleutels:
Cilindersleutel, Gecertificeerde sleutel, Kluissleutel

Soorten sloten:
Cilinderslot, Deurslot, Insteekslot, Raamslot

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / Giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
het Beveiligingscentrum, CB&V (Centrum Beveiliging & Veiligheid), Politie Keurmerk Veilig Wonen , Gecertificeerd Erkend PKVW bedrijf